Aktualitásaink

/2020.08.06. Csütörtök/

Megjelent a ,,Röviden rólunk" fül a weboldalon. Ha tudni szeretnéd, vagy be akarod mutatni a missziónkat ismerőseidnek, akkor ez a te oldalad! :)

http://www.mekdsz.hu/mivagyunk

 

/2020.06.17. Szerda/

 

Kedves MEKDSZ-esek!

Sokan érdeklődtetek a Grund felől, lesz-e, hogy lesz, mint lesz, és mi is igyekeztünk tájékozódni, törtük a fejünket - végül főelőadónkkal, Szalai Andrással összhangban arra jutottunk, hogy noha a veszélyhelyzetet várhatóan megszüntetik, a járvánnyal kapcsolatosan mindmáig fennálló bizonytalanság miatt nem tartjuk meg az idei Grund tábort. De mivel a közösség gyakorlása, a rituális évadnyitás és az apologetikai felvértezéstek továbbra is fontosak számunkra, ezért

1) a közeljövőben készüljetek (ahogy mi is) némi JuLiálisra: piknikre és kollektív képernyőbámulásra (LAN-party).

2) mentsétek el szeptember 5-ét egy szabadtéri össz-MEKDSZ-dzsemborira (ÖSSZ-MEKDSZ, azaz tagok, támogatók, diákok, önkéntesek, szeniorok, munkatársak, vezetőségi tagok, jelenben innen és túl, várunk titeket!)

3) friss és leendő diákkörvezetők! Benneteket szeptember 24-27. között egy 15 fős létszámlimittel rendelkező vezetőképző hétvégével szeretnénk meglepni :)

4) augusztusban részletes infókat küldünk a MEKDSZ-tagsággal rendelkező diákoknak kedvezményesen induló apológiakurzusról, ami előreláthatólag online formában és tutoriális rendszerben valósul majd meg.

Addig is imádkozunk mindannyiótokért, akik még vizsgáztok, pihentek, dolgoztok, és/vagy épp folytatjátok nyáron is a(z online) diák-/imakörözést!

 

Hálásak vagyunk értetek, és várjuk a találkozást:

a MEKDSZ-munkatársak

 

 

 

 

 

/2020.05.15. Szerda/

MEKDSZ Póló pályázat indul! 

Részletekért kattints a képre! :)