Támogatás magánszemélyként

Havi rendszerességű adományozás

A MEKDSZ működését belföldi (elsősorban magán-) adományokból fedezzük, elengedhetetlen, hogy az adományok (ha csekélyek is) rendszeresek legyenek.Így tudunk végrehajtható költségvetést készíteni. Azt javasoljuk, hogy bankodnál indíts a MEKDSZ javára havonkénti „rendszeres átutalási megbízást”.

Ezt négyféleképpen teheted meg: Payroll giving-gel - alul, Palánta Projekt keretén belül szabadon vagy céladományként.

 

 2022. nyarán debütált Palánta Projekthez - aminek célja az átláthatóság.

Köteleződj el 1 évre mellénk az alábbi összegek valamelyikével és legyél az emberkertészünk! 

Körülbelül mit tesz elérhetővé a támogatásod?

Magonc - Havi 5.000 Ft : Egy kapcsolati munkatárs útja Debrecenig.

Mag - Havi 8.000 Ft : Egy diákkörvezetői találkozó és egy önkéntes találkozó költsége ennyi.

Hajtás - Havi 10.000 Ft: Ebből az összegből egy kapcsolati munkatárs finanszírozni tudja útját egy vidéki diákkörbe oda és vissza. 

Palánta - Havi 15.000 Ft: A havi áramszámlánk 1/4-ét tudjuk ebből finanszírozni. Enélkül se számítógép, se nyomtató, se világítás nincs, azaz munkánk egy jelentős részét nem tudnánk elvégezni. 

Faiskola - Havi 20.000 Ft: Adományod lehetővé teszi, hogy a szervezet támogatást tudjon adni egy diáknak a táborokban való kedvezményes részvételre. És hogy ez miért fontos? A táborok során tudnak a diákok új lángra kapni, inspirációt nyerni, jobban megismerni missziói szemléletünk, és sok esetben életet megváltoztató módon találkozni Istennel. 

Permakultúra - Havi 40.000 Ft: Ha három ember egy évig folyamatosan ilyen módon támogat minket, akkor közel jár ahhoz, hogy 5 MEKDSZ-munkatárs havi bruttó bérét biztosítsa ezáltal. A munkatársi bérek jelentik a MEKDSZ legnagyobb kiadását, ugyanakkor nélkülük a MEKDSZ sem virágozna így.

Ha szívesen támogatod a munkánkat, egyetértesz az értékeink, céljainkkal, hálásan fogadjuk tőled, amit ránk bízol! Töltsd ki az alábbi űrlapot, és felvesszük veled a kapcsolatot! Ez azért fontos nekünk, mert így biztosítasz róla minket: számíthatunk Rád.

https://forms.gle/N7aVMmbk1N8a1i7a8

Számlaszámunk: CIB Bank 10702215-48622701-51100005
Számlatulajdonos neve: Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség
Közlemény: Név + Palánta adomány

IBAN: HU12 1070 2215 4862 2701 5110 0005  
Bank címe: CIB BANK LTD. BUDAPEST 1027. MEDVE U. 4-14. HUNGARY
Swift Kód (BIC): CIBHHUHB  (CIB-Bank).

Payroll giving - támogatás a munkáltatón keresztül

A verseny szférában munkát vállalók figyelmébe: A payroll giving avagy munkahelyi támogatás lehetővé teszi, hogy a munkavállaló az adózás előtti fizetéséből adjon támogatást egy közhasznú szervezetnek, mint a MEKDSZ. Ezáltal mi 27%-kal több támogatást kaphatunk, de neked ez nem kerülne többe. Ha a munkáltatód erre nyitott, a következő fizetésemelésnél beszéljétek át ezt a lehetőséget, hogy az emelésnek egy általad megszabott részét, (mondjuk az összeget, amit eddig a nettódból a MEKDSZ-nek adtál), a vállalat közvetlenül nekünk utalja, az utána járó adó összegével együtt. Ez sem neked, sem a vállalatnak nem hátrányos, mi viszont 27%-kal többet kapnánk. Ehhez egy adományozási szerződésre van szükség a MEKDSZ és a cég között, valamint évente kiállítunk egy igazolást a munkáltatód felé, hogy mekkora összeggel támogatta a Diákszövetséget.